rammeVelkommen til den nye reinkarnasjonen av nettsiden min.

Etter å ha brukt Concrete5 som publiseringsverktøy i et par år, er jeg nå tilbake på WordPress. Concrete5 gav flere design-muligheter, men var dessverre også langt mindre stabilt enn WordPress. Dessuten er WordPress også veldig mye raskere enn Concrete5.

 

RuneistolMange vil nok spørre hva som er vitsen med å sette opp egen hjemmeside, og sånt, i disse microblogg-tider. (Facebook, twitter, instagram osv.) Vel.. Jeg har ikke noe genialt, og revolusjonerende svar på det spørsmålet. Men kanskje den viktigste motivasjonen min, er at jeg syns det er gøy å eksperimentere med publiseringsverktøy, og web-design. Det er nok også grunnen til at jeg har «knekt» sidene mine så mange ganger. Og dermed vært nødt til å bygge alt på nytt igjen, flere ganger. Men når alt kommer til alt, er jeg nok mer glad i å bygge rammeverket, og få alt til å fungere som tiltenkt, enn i å fylle sidene med faktisk innhold.

darkmoonI venstre margen, finner du bl.a. linker til mine profiler på de sosiale mediene hvor jeg er representert. Og på høyre siden finner du aggregerte nyheter fra mine favoritt-kilder.  Nedenfor her, finner du et litografi fra Sandviken i Bergen. Hvor jeg bodde mine 8 første leveår. (Om enn noen år senere enn dette..)

Sandviken-1840korsavatar536294_408387172518018_1118935600_n