Jeg lurer egentlig på, siden det ikke er mulig å velge språk for poster i android-appen, hvilket språk disse postene blir publisert under.
Som kjent, består siden min av en norskspråklig del, og en engelskspråklig del. Et tillegg til WordPress styrer hvor de forskjellige sidene, og innleggene havner, basert på hvilket språk jeg definerer innholdet, som.
Men siden denne posten er skrevet i appen på mobilen, har jeg da altså ikke anledning til å definere noe språktilhørighet. Så blir interessant å se hvor det havner..

2 thoughts on “Poster, postet fra android-app

  1. Tydeligvis ingen av dem.. Ligger under «Siste inlegg» i margen til venstre. Men er ikke å finne i verken den norske eller engelske blog-feed’ene.
    Bedre lykke neste gang. 🙂

  2. Stemmer! 🙂
    Så nå har jeg vært inne og definert innlegget som «norsk», slik at det vil dukke opp i den norske strømmen. Men det vil si at dette er en metodikk jeg kan benytte, dersom jeg vil poste ting, mens jeg er «på farten».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*